AKM’de “Bak Bizim Şarkımızı Çalıyor”

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 14-15 Nisan Pazartesi ve Salı günü AKM’de vatandaşlarla buluşacak “Bak Bizim Şarkımızı Çalıyor” isimli tiyatro oyunu ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Bak Bizim Şarkımızı Çalıyor isimli oyun, Sakaryalı sanatseverlerle buluşacak. 14 Nisan Pazartesi ve 15 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek gösterimlerle ilgili Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, her iki günde etkinliklerin saat 20:00’da başlayacağı belirtilerek, biletlerin AKM Gişeleri’nden temin edilebileceği belirtildi.