Sapanca’da gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Yüce, “İl Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve teşkilat mensubu kardeşlerimizle Sapanca’da 250 haneye eş zamanlı ziyaretler gerçekleştirdik. AK Parti gücünü daima milletten alan, milletiyle beraber yol yürüyen büyük bir dava hareketidir. Hep birlikte şehrimize değer katacak adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanlığı Sosyal Politikalar birimi koordinesinde Sapanca’da düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Yüce, burada AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve teşkilat üyeleriyle buluştu. Yüce, daha sonra Yanık ve Kurtköy’de hane ziyaretleri yaptı.

250 haneye eş zamanlı ziyaret
Başkan Ekrem Yüce, Sapanca’da gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından şu değerlendirmeleri paylaştı: “İl Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve teşkilat mensubu kardeşlerimizle Sapanca’da 250 haneye eş zamanlı ziyaretler gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin talep ve ihtiyaçlarını dinledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. AK Parti gücünü daima milletten alan, milletiyle beraber yol yürüyen büyük bir dava hareketidir. Hep birlikte şehrimizi karış karış gezmeye, çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadan çalışmaya, üretmeye ve şehrimize değer katacak adımlar atmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Sapanca’nın yollarına 21 milyon
Yüce, Sapanca’da yapılan yatırımlara da açıklamalarında yer verdi: “İlçemizde yaklaşık 21 milyonluk yatırımla 36 kilometreyi bulan asfalt çalışması gerçekleştirdik. Sapanca içmesuyu isale hattı projemiz ile 13 buçuk milyon liralık yatırımla 90 bin kişinin sağlıklı ve güvenilir içme suyu ihtiyacını karşılayacak projemizi çok şükür tamamladık. Sapanca Yanık’ta fidanlık teşhir alanı kurduk. 200 metrekarelik satış noktasını da tamamlıyoruz. Hemşerilerimiz yapraklı ağaçları, ibreli bitkileri ve çalı grubu bitkileri yerinde görebilecek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekler” diye konuştu.

Hayırlı olsun
Yüce, “Sapanca Güney Kuşaklama Rehabilitasyon ile de 8 mahallenin atık sularını taşıyan 3 bin metre atık su kolektör hattını deplase edecek, 2 kilometre kanalizasyon hattı ve 3 bin 900 metre terfi hattı ile 6 adet yeni Atıksu Terfi Merkezi yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm iştiraklerimizle birlikte Sapanca’da hayata geçirdiğimiz ve çalışmalarına devam eden projelerimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.