Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü 0-6 yaş arası eğitim gören kadınlara sertifikalarını takdim etti. Yüce, “Toplumu oluşturan en önemli öğenin aile olduğunu düşünmekteyiz. Geçmişten günümüze kadar buna herkes şahit olmuştur ki kendini çok iyi yetiştirmiş bir anne gelecek nesilleri çok ciddi anlamda etkileyen bir annedir. Bizim toplumumuzun da gelişimi ve değişimi için bu noktada annelerimizin eğitimi çok önemli. SGM’de biz buna çok önem vermekteyiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 0-6 yaş arası çocuk eğitimlerinin sertifika töreni gerçekleştirildi. Orman Park’ta düzenlenen etkinliğe çok sayıda kursiyerin yanı sıra Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ve Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu katıldı.

Toplumu oluşturan ailedir
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “SGM yöneticileri olarak sizlere güzel vakit geçirmek ve kaliteli hizmet vermeyi sunmakla mükellefiz. İstiyoruz ki SGM ailesi Sakarya’nın her tarafına ulaşsın. Biliyorsunuz ki 7-14 yaş arası öğrencilerimize yardımcı olurken bir yandan da Engelli vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerimiz de devam ediyor. Toplumu oluşturan en önemli öğenin aile olduğunu düşünmekteyiz. Ailenin temeli de hanımefendiler tarafından atılmaktadır. Geçmişten günümüze kadar buna herkes şahit olmuştur ki kendini çok iyi yetiştirmiş bir anne gelecek nesilleri çok ciddi anlamda etkileyen bir annedir. Bizim toplumumuzun da gelişimi ve değişimi için bu noktada annelerimizin eğitimi çok önemli. SGM’de biz buna çok önem vermekteyiz. Burada bulunan hanımefendileri tekrardan kutluyorum. Herkese yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.