Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava etkinlikleri Eylül’de de devam edecek. Millet Bahçesi’nin ev sahipliği yapacağı kültür sanat programlarında bu ay sinema ve tiyatro gösterimleri ile gölge oyunu kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak. açık havada gerçekleştirilecek etkinliklerde maske, mesafe ve hijyen kuralları uygulanacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Eylül ayı boyunca her hafta sonu gerçekleştirilecek etkinliklere tüm kültür sanat dostları davet edildi.

Büyükşehir Açık Hava Etkinliklerinde Eylül takvimi şu şekilde;

7. Koğuştaki Mucize