Serdivan 9. Cadde de yenileme çalışmaları yapacaklarını ifade eden YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, “Serdivan 9. Cadde de yenileme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Tunatan Kavşağı’ndan 32 Evler Kavşağı arasını yeni yüzüne kavuşturacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Altyapı ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Serdivan 9. Cadde de yenileme çalışmaları gerçekleştireceklerini açıkladı. Arterin Tunatan Kavşağı ile 32 Evler Kavşağı arasındaki kalan kısmı yeni yüzüne kavuşturulacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Haydar Akbulut, “Serdivan 9. Cadde de SASKİ marifetiyle yağmursuyu çalışmaları sürdürülüyor. Ardından duble yolu sıcak asfaltla buluşturacağız. Arteri yenilenen altyapısı ve sıcak asfaltıyla şehrimizin kullanıma sunacağız” dedi.

Duble yola yeni yüz
Akbulut, “9. Cadde’nin Tunatan Kavşağı ile 32 Evler Kavşağı arasında kalan kısmında yenileme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Şu an arterde SASKİ yağmursuyu çalışmalarını tamamlamak üzere. Ardından asfalt serim işlemini tamamlayacağız. Yaklaşık 1 kilometrelik duble yolda 5 bin 600 ton sıcak asfalt kullanacağız. Ayrıca 9. Cadde ile Bağlar Caddesi bağlantısını sağlayan ara yolda da yenileme çalışmaları yapıyoruz. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak, bölge halkının ve şehrimizin kullanımına sunacağız” diye konuştu.