57 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, il genelinde devam eden karla mücadele çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oktar, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin şehir genelinde kapanan köy yollarına yönelik başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah saatlerinde 132 köy yoluna yoğun kar yağışı ve olumsuz havanın etkisi ile ulaşım sağlanamıyordu. Ekiplerimizin koordineli çalışması ile 57 köy yolu ulaşıma açıldı” ifadelerini kullandı.

Azami Çaba Gösteriyoruz
75 köy yolunu ulaşıma açmak için eşgüdümlü çalışmaların devam ettiğini de kaydeden Oktar, “Karla mücadele konusunda şehir genelindeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için tüm ekiplerimiz azami bir çaba gösteriyor. Yol açma çalışmalarının yanı sıra, muhtemel don olaylarına karşı da önlemlerimizi alıyoruz. Karla mücadele ekiplerimiz 24 saat vatandaşlarımız için aralıksız çalışıyor” dedi.