Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ı 2017 yılında toplam 12 bin misafir ağırladı. 2017 yılını oldukça başarılı gerçirdilerini belirten Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, 2018 yılında da özverili çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ı yurt içi ve dışından misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Maceraperestlerin ortak noktası Macera Park, 2017 yılında toplam 12 bin kişiyi ağırladı. Bu sayıya ulaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurguladı.

Misafirler memnun ayrıldı
Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Macera Park 2017 yılında toplam 12 bin katılımcı sayısına ulaştı. Şehir içi ve dışından gelen çok sayıda katılımcı merkezimizi ziyaret etti. Macera Park’ta ilkokul, ortaokul ve liselerden şirketlere, kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Bizler için 2017 yılı oldukça başarılı geçti. Misafirlerimiz Macera Park’tan memnuniyetle ayrıldı. İnşallah önümüzdeki süreçte de ilk gün ki heyecanımızla misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin ilk sertifikalı tesisi
Murat Kıroğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Türkiye’nin ilk sertifikalı tesisi olan Macerapark, 24 parkur istasyonlu ip parkuru, 50 m uzunluğunda ip kaydırağı, tırmanma duvarlı ve serbest düşüş platformlu aksiyon kulesi ile 8 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Macerapark eğlencenin yanı sıra katılımcılara problem çözme, yaşıtlarıyla işbirliği yapma, sosyal ilişkiler ve iletişim kurabilme yönleri geliştirilerek kendi ayakları üzerinde durabilme becerisi kazanmaları konusunda olumlu katkılar sağlamaktadır.”