Akyazı’da İl Başkanı Yunus Tever ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “18 yıldır ‘Millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik’ düsturuyla hareket eden AK Parti, hamdolsun milletimizin desteği ve duasıyla yoluna aynı heyecan ve kararlılıkla devam ediyor. Sakaryamızda da inşallah hizmetlerle devam eden nice 18 yıllar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Akyazı’da düzenlenen toplantıya katıldı. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Enver Tok ile ilçe belediye başkanlarının yer aldığı istişare ve değerlendirme toplantısında yapılan çalışmalar masaya yatırılırken; Başkan Ekrem Yüce, birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’ya hizmet sunulmasının önemine dikkat çekti.

Başarı tedbirlere tam uyumla gelecek
Başkan Ekrem Yüce, istişare ve değerlendirme toplantısının ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Toplantılarımızın bu seferki adresi Akyazı oldu. İl Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızla çalışmalarımızı değerlendirdik. Salgının son durumuna ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Hemşehrilerimizden maske, mesafe ve temizlik kuralarına hassasiyet göstermelerini istirham ediyorum. Şunu çok iyi biliyoruz; virüsle mücadelede başarı tedbirlere tam uyumla gelecek. Yerel yönetimler olarak bizler de gereken çalışmaları titizlikle yürüteceğiz” diye konuştu.

Yolculuğumuz aynı heyecan ve kararlıkla sürüyor
AK Parti’nin iktidara gelişinin 18. yılını da tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, “3 Kasım 2002’de ülkemizde yepyeni bir dönem başladı. 18 yıldır ‘Millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik’ düsturuyla hareket eden AK Parti, hamdolsun milletimizin desteği ve duasıyla yoluna aynı heyecan ve kararlılıkla devam ediyor. Sakaryamızda hizmetlerle geçirdiğimiz nice 18 yıllara dileğiyle İl Başkanımız Yunus Tever’e, ilçe belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.