Şehir genelinde devam eden karla mücadele çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “18 Şubat Çarşamba günü, saat 17.15 itibari ile 113 köy yolu ulaşıma açılmıştır. Hemşerilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz 24 saat hizmet sunmaktadır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, şiddetini arttıran yoğun kar yağışı ile birlikte şehir genelinde başlatılan karla mücadele çalışmalarını değerlendirdi. 18 Şubat Çarşamba günü sabah saatleri itibari ile 137 köy yolunun ulaşıma kapandığını açıklayan Oktar, “18 Şubat Çarşamba günü, saat 17.15 itibari ile 113 köy yolu ulaşıma açılmıştır. Hemşerilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz 24 saat hizmet sunmaktadır” diye konuştu.

13 Ekip, 40 Araç
Şehir genelinde 13 ekip ve 40 araç ile Büyükşehir’in güçlü elini ilçelere uzattıklarına da dikkat çeken Ali Oktar, “Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ile koordinasyonlu bir şekilde karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde de devam edeceği uyarısı yapılan yoğun kar yağışı ile ilgili hemşerilerimizi daha dikkatli olmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.