YOLBAK ekipleri Adapazarı’na bağlı Kayrancık, Küçük Hataplı, Büyük Hataplı ve Ceylandere Mahallelerinde ‘V Kanal’ çalışması gerçekleştiriliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Adapazarı İlçesine bağlı Kayrancık, Küçük Hataplı, Büyük Hataplı ve Ceylandere Mahallelerinde ‘V Kanal’ çalışması gerçekleştiriliyor. Toplam 2 bin 800 metrelik alanı tamamlayan Büyükşehir ekipleri, Ceylandere Mahallesi’nde kanal çalışmalarına devam ediyor. Yol Bakım Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Yağmur sularının yollara zarar vermemesi ve daha uzun süre yol yapısının aynı kalması amacı ile kırsal kesimde bulunan arterlerimize ‘V Kanal’ çalışması gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verildi.