Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM’de çalışanlara yönelik ‘Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’ kursu başlıyor. 3 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan kurs için kayıtlar 2 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışanlara yönelik ‘Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’ kursu başlıyor. 9 hafta boyunca sürecek olan ‘Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’ kursunda kayıtlar başladı. 2 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek kayıtların ardından 3 Aralık Pazartesi günü ders zili çalacak. Kayıt olmak isteyen vatandaşlarımız Sapanca SGM’ye bizzat gelerek ya da 0 264 582 54 01 numarasını arayarak kayıt olabilir veya detaylı bilgi alabilirler.

Kayıtlar başladı
Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Sosyal Gelişim Merkezlerimiz kurulduğu günden bu yana sadece yetişkin ya da çocuk olarak sınırlamalarda bulunmayıp aileyi ve ailenin tüm fertlerini önemseyerek çalışmalarını sürdürüyor. Bu sebeple çalışan kesime yönelik bir atölye açtık. ‘Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’ kursları sayesinde çalışanların çalışma hayatının ve yaşamın gerekliliklerinin neden olduğu olumsuz durumlara karşı rahatlatıcı teknikler ve etkinlikler sunarak kişilerin yaşam kalitelerini arttırıp bireysel farkındalıklarını kazandırmayı amaçlıyoruz. 9 hafta sürecek olan kurslarımıza kayıtlarımız başladı. 3 Aralık Pazartesi günü ilk ders zilinin çalacağı kursumuza tüm vatandaşlarımızın ilgisini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.