Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Macbeth’ filminin özel gösterimi ile devam etti. OSM’de gerçekleştirilen etkinliğe sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri özel sinema gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda yönetmenliğini Justın Kurzel’in üstlendiği ‘Macbeth’ filmi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Yoğun ilgi
Shakespeare’in İskoçya kökenli General Macbeth’in hikayesini temel alan, dünya klasikleri arasına girmiş tiyatro oyunu Macbeth’in yeni bir uyarlaması olan film, iktidar için oynanan entrikaları, ihanetleri ve taht kavgalarını beyazperdeye yansıttı. Filme kültür sanat dostlarının ilgisi yoğun oldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, özel gösterimlerin 26 Ocak Perşembe günü ‘Frank’ filminin gösterimi ile sona ereceği belirtildi.