Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri David Gordon Green’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Joe’ filminin gösterimi ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri özel sinema gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimde 2014 ABD yapımı ‘Joe’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Film, salonu dolduran kültür sanat dostlarından tam not aldı.

Texas’da iki dost
Texas’ın küçük bir kasabasında geçmişini unutmaya çalışan ve gündüzleri koruda çalışıp akşamları içen Joe Romsom’ın yolu, ailesinin içinde bulunduğu kaos ortamını sonlandırmak için yollara düşen 15 yaşındaki Gary ile kesişme öyküsünü anlatıyor. Amerikan bağımsız sinemasının öne çıkan isimlerinden David Gordon Green’in yönettiği filmin başrollerini Nicolas Cage, Tye Sheridan ve Ronnie Gene Blevins paylaşıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Filme yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostlarına teşekkür ediyoruz. Özel sinema gösterimlerimiz önümüzdeki haftalarda da devam edecek” denildi.