Büyükşehir Belediyesi tiyatro gösterimleri kapsamında bu hafta İzmir Devlet Tiyatrosu’nun ‘Çılgın Dünya Deliler Arasında’ isimli oyunu AKM’de kültür sanat dostları ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Çılgın Dünya Deliler Arasında’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. Adapazarı Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen ve suç işlemiş bir asilzadenin, saklanmak için deli taklidi yaparak tımarhaneye sığınmasıyla başlayan hikayenin anlatıldığı gösterim, izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı. Oyunun sonunda tiyatrocuların performansı kültür sanat dostları tarafından ayakta alkışlandı.