Fenerbahçe Doğuş mücadelesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Akgün Altuğ, “Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Önemli yıldızları kadrosunda bulunduran Fenerbahçe’ye karşı parkede iyi bir mücadele örneği sergiledik. Basketbol otoriteleri tarafından ortaya koyduğumuz mücadele tam not aldı. Bizlerde bu yorumlardan çok memnun olduk. Daha da iyi olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 14. haftasında oynanan Fenerbahçe Doğuş mücadelesinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Ülker Arena’da iyi bir mücadele örneği ortaya koyduklarını kaydeden Akgün Altuğ, parkede son ana kadar mücadele eden teknik ekip ve sporcularını tebrik etti. Altuğ, desteklerini maç boyunca sürdüren taraftarlara da teşekkür etti.

Mücadelemiz takdir topladı
Avrupa Şampiyonluğu bulunan ve ligin favori ekiplerinden Fenerbahçe Doğuş karşısında güzel bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Altuğ, “Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Önemli yıldızları kadrosunda bulunduran Fenerbahçe Doğuş’a karşı parkede iyi bir mücadele örneği sergiledik. İlk yarıda fark çift hanelere çıkmasına rağmen 3. çeyrekte rakibimizi yakalayıp öne geçmeyi de başardık. Lazeric Jones’in sakatlığının ardından daralan rotasyonumuz beraberinde yorgunluğu da getirdi. Son bölümde de Fenerbahçe kalitesiyle parkeden galip ayrıldı. Mağlubiyet almış olabiliriz. Ancak basketbol otoriteleri tarafından ortaya koyduğumuz mücadele tam not aldı. Bizlerde bu yorumlardan çok memnun olduk. Daha da iyi olacağız” dedi.

Transfer için arayışlarımız sürüyor
Altuğ açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Bir teşekkürü de maç boyunca takımımızı destekleyen taraftarlarımıza etmek istiyorum. Gerçekten onların destekleri bizler için çok değerliydi. Şimdi haftasonu yine zor bir mücadelede Eskişehir’i konuk edeceğiz. Bu mücadeleyi kazanıp Türkiye Kupası biletini almak istiyoruz. Transfer için de ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.