Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde bariyer montaj çalışmalarına başladı. YOLBAK ekipleri tarafından Taraklı’da sürdürülen ve şehir genelinde 10 kilometreyi bulacak çalışmalar neticesinde araç ulaşımları daha güvenli olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler şehir genelinde güvenli ulaşımlar için bariyer montajlarına devam ediyor. YOLBAK ekipleri tarafından Taraklı’da sürdürülen ve şehir genelinde 10 kilometreyi bulacak çalışmalar neticesinde araç ulaşımları daha güvenli olacak.

Sağlıklı ve güvenli ulaşım için
Konu ile ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşımızın daha güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra ulaşım sırasında tehlike arz eden yollarda bariyer montaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz Taraklı ilçesinde çalışmalarına başlarken şehir genelinde toplam 10 kilometrelik çalışma gerçekleştireceğiz. Sağlıklı ve güvenli ulaşım için çalışmalarımız sürecek” ifadelerine yer verildi.