Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları devam ediyor. 40 yıldır Hacıoğlu Mahallesi’nde yaşadığını ifade eden Bayram Şenyüz, “Yenileme çalışmaları başlayan caddemiz inşallah bölgeye değer katacak” derken; Alaattin Şen ise çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte caddenin Sakarya’ya çok yakışacağını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yağmursuyu ve içmesuyu altyapısının yanı sıra kaldırımlar yenilenecek, aydınlatmaları bölgeye yakışan bir duruma getirilecek. Asfalt çalışmalarıyla birlikte Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi yeni yüzüne kavuşacak. Bin metre uzunluğa sahip caddede ikamet eden esnaflar ve mahalle sakinleri yenileme çalışmalarından oldukça memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Yenilenen cadde Sakarya’ya çok yakışacak
Mahalle sakinlerinden Yaşar Tezgel, “Şehrin merkezinde yer alan caddemiz hak ettiği değeri görerek en kısa zamanda yeni yüzüne kavuşacak” derken; Alaattin Şen, “Öncelikle Başkanımız Ekrem Yüce’ye, Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’a ve caddemizin yenilenmesinde katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Uzun yıllardır bu mahallede yaşıyorum ve yenileme çalışmalarından oldukça memnunum. Yenilenen yolumuz sayesinde artık hem araç hem de yaya ulaşımı daha rahat ve güvenli hale gelecek. Caddemizde çalışmalar bittiğinde Sakarya’ya çok yakışacak” ifadelerinde bulundu.

Cazibesi artacak
40 yıldır Hacıoğlu Mahallesi’nde yaşadığını ifade eden Bayram Şenyüz “Bugün yapılan çalışmalar gelecekte de minnetle anılacaktır. Bu cadde bizim çocuklarımıza miras kalacak. Yenileme çalışmaları başlayan caddemiz inşallah bölgeye değer katacak. Çalışmaların neticesinde yolumuz genişleyecek ve araç geçişlerinde inşallah sıkıntı yaşamayacağız. Yeni yüzüne kavuşacak kaldırımlarımızla bölge halkı artık caddemizi daha çok tercih edecek” derken; Bölge esnaflarından Bünyamin Kavi, “Yenileme çalışmaları tamamlandığında inşallah işlerimizde de artış olacaktır. Bir yerin güzelleşmesi ile o yere karşı insanların taleplerini de arttıracaktır. Biz mahalle esnafı olarak yenileme çalışmalarından ve gördüğümüz değerden oldukça memnunuz” dedi.

Belediye ve vatandaş işbirliği
Mahalle esnaflarından Doç. Dr. Ali Arslan, “Biz mahalle esnafları olarak yolun yenileneceğini öğrendiğimizde Başkanımız Ekrem Yüce’den bir takım taleplerde bulunduk, ihtiyaçlarımızı dile getirdik. Yapılan görüşmede hiçbir fikrimiz göz ardı edilmedi. Bugün yapılan çalışmalar halk ve belediye işbirliği içerisinde gerçekleşmeye devam ediyor. Caddemiz tamamlandığında inşallah Sakarya’da örnek bir cadde olacak. Biz mahalle esnafı olarak bu konuda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bir yerin gelişmesi ve işlerin kusursuz ilerlemesi için öncelikle altyapısının iyi olması kanaatindeyim. Bugün yapılan çalışmalarda da görüyorum ki kusursuz bir altyapı çalışması için ekipler yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Burada yapılan her hizmet mahallemize değer katacaktır. Çalışmaların başlaması talimatını veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.