Karaman Park projesinde meclis onayının alındığını duyuran Başkan Toçoğlu, “Daha önce Karaman sakinleriyle bir araya geldiğimiz toplantılarda hemşerilerimize yeni bir yaşam alanı sözü vermiştik. İnşallah en kısa süre içerisinde Karaman Park’ı şehrimize kazandıracağız. Karaman’a ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre yeni yıl hediyesi olarak duyurduğu Karaman Park projesinde meclis onayının alındığını sosyal medya hesabından duyurarak sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Daha önce Büyükşehir Belediyesi marifetiyle Yenikent’e önemli yatırımlar kazandırdıkları vurgusunda bulunan Başkan Toçoğlu, Karaman Park’ta da inşa çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini aktardı.

Yenikent’in yıldızı parlıyor
Başkan Toçoğlu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede şu iletileri takipçileri ile paylaştı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Yenikent bölgesine ayrı bir önem gösterdik. Bölgemizin yıldızını parlatacak önemli dokunuşlarımız oldu. Şehrin yeni yerleşim bölgesinde Korucukpark ve Yenikent Park’ı inşa ettik. Yenikent Kütür Merkezi’ni hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Bu bölgede altyapı ve içmesuyunda önemli projeler hayata geçirdik. Ulaşım konusunda gerekli adımların tamamını attık.”

Karaman Park hayırlı olsun
“Aynı şekilde bölgemizi yeni eğitim yatırımlarıyla buluşturduk. MYO'yu Camili'ye taşıdık ve Karaman Geçici Eğitim Merkezini hizmete aldık. Daha önce Karaman sakinleriyle bir araya geldiğimiz toplantılarda hemşerilerimize yeni bir yaşam alanı sözü vermiştik. Geldiğimiz noktada yeni bir müjdeyi paylaşıyoruz: Karaman Park için süreci başlattık. Konu son meclis toplantımızda da görüşüldü ve onaylandı. İnşallah en kısa süre içerisinde Karaman Park’ı şehrimize kazandıracağız. Karaman’a ve şehrimize hayırlı olsun.”