Akyazı Karacasu Park Projesi’nin ilçeye değer katacağına dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “Kültür merkezinden konferans salonlarına, yürüyüş ve bisiklet yollarından dinlenme alanlarına, otoparkından kafeterya ve SAMEK sınıflarına kadar farklı sosyal aktivitelerin yapılabileceği yeni yaşam alanında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Akyazımızın sosyal hayatını daha da canlı bir hale getireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 14 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilen projede kısa süre içerisinde uzun bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, Kültür Merkezi ilk kat çalışmalarında sona geldiklerini ifade etti. Toçoğlu ayrıca sosyal donatıları oldukça yüksek olacak yeni yaşam alanının Akyazılıların büyük beğenisini kazanacağını da söyledi.

Akyazı’ya Yeni Yaşam Alanı
İnceleme gezisi sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Akyazı’nın sosyal hayatına katkı sağlayacak bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Hamdolsun Karacasu Park’ta çok kısa sürede uzun bir mesafe aldık. Kültür merkezinden konferans salonlarına, yürüyüş ve bisiklet yollarından dinlenme alanlarına, otoparkından kafeterya ve SAMEK sınıflarına kadar farklı sosyal aktivitelerin yapılabileceği yeni yaşam alanında çalışmalarımız aralıksız sürüyor” diye konuştu.

Havuz Müjdesi
Toçoğlu, “Şehre yeni yaşam alanları kazandırma konusunda düsturumuz belli. Sakarya’nın tamamına yayılan, sosyal donatıları yüksek yeni buluşma alanları için projeler geliştiriyoruz. Akyazı Karacasu Park bu çalışmalarımızdan biri. Bilindiği gibi kısa süre önce ilçemize bir de havuz müjdesi verdik. Gerek yeni yaşam alanları gerek böylesi sosyal merkezlerle Akyazımızın sosyal hayatını daha da canlı bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.