Yaz Spor Okulları Açılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın 13’üncüsü 17 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da Erenler Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilecek törenle başlıyor. Yaz Spor Okulları’na bu yıl 14 bin öğrenci kayıt yaptırdı. 17 Haziran - 13 Eylül tarihleri arasında tüm ilçelerde belediye başkanlıklarının destekleriyle düzenlenecek Spor Okulları’nda, alanında uzman eğitmenler futbol, basketbol, hentbol, voleybol, güreş, badminton, tenis, masa tenisi ve karate branşlarında eğitim verecek. 7-15 yaş arasındaki öğrencilerin yararlanabileceği Yaz Spor Okulları’nda öğrenciler seçtikleri branşlarda ihtiyaç duydukları malzemelerinin tamamını açılışta teslim alacak. Yaz Spor Okulları 13 Eylül tarihinde sona erecek.