Veteriner Hizmetleri Sertifika VerdiVeteriner Hizmetleri Sertifika Verdi

Hayvanlardan sevgimizi esirgemeyelim
Seminer sonunda yapılan sertifika töreninde bir konuşma yapan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, hayvan sevgisinin önemine dikkat çekti. Yüce, “Hayvanlarımızın tek istediği şey sevgidir. Onlardan sevgimizi esirgemeyelim. Büyükşehir Belediyesi olarak bilgilendirme amaçlı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hayvan sevgisini anlatan çeşitli broşürler dağıtıyoruz. İlköğretim okullarımızda “Hayvan Sevgisi’ konulu seminerler veriyoruz” dedi.

Seminerlerimiz devam edecek
Sokak hayvanlarının öldürülmemesi gerektiğine vurgu yapan Davut Yüce, ilçe belediyelerince toplanan sokak hayvanlarının Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevine getirildiklerini ve bakımevinde aşılama, kısırlaştırma, küpeleme, kayıt işlemleri ve rehabilitesi biten sokak hayvanlarının tekrar doğal yaşam alanlarına bırakıldıklarını belirtti. Yüce, “Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Eğitim seminerimize gösterilen yoğun ilgiden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Bu tarz eğitim seminerlerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecektir. Sertifika alan hemşerilerimize de iyi çalışmalar diliyorum” diye konuştu.