Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 24 Kasım Salı ve 25 Kasım Çarşamba günleri ‘Üstat Moliere Evleniyor’ tiyatro gösterimi kültür sanat dostları ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri Antalya Devlet Tiyatrosu’nun sahneleyeceği ‘Üstat Moliere Evleniyor’ isimli oyunun biletleri satışa çıktı. Yapılan açıklamada, 24 Kasım Salı ve 25 Kasım Çarşamba günleri AFA’da gerçekleştirilecek gösterimlerin saat 20.00’da başlayacağı ifade edilirken, “Etkinlik için biletler Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’ndan temin edilebilecektir. E-biletlere ise Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfasından (www.sakarya.bel.tr) ulaşılabilecektir. Tüm tiyatro severler gösterimlere davetlidir” denildi.