Türkmen Eserleri OSM'de

Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi, yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan Türk ve Türkmen Ressamların Fırçasından Sakarya isimli resim sergisi, 14 Kasım Perşembe günü saat 16.00’da açılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi’nde yeni bir sergi daha açılıyor. Birbirinden önemli ve değerli sanat eserlerini Sakaryalı sanatseverlerle buluşturan OSM’de, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü “Türk ve Türkmen Ressamların Fırçasından Sakarya” resim sergisi açıyor. Türkmenistanlı ressamlar Ogulgeldi Mammedova, Hojamuhammet Çüriyev, Gurbangeldi Gurbanov, Aman Aşırgeldiyev ile Sakaryalı ressamlar Nadiye Kınalı, Can Hacıosnamoğlu, Gülay İnce ve Mehmet Sarı’nın 60’ın üzerinde eserin yer aldığı sergi, 14 Kasım Perşembe günü saat 16.00’da açılıyor.