Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri 19 Şubat Cuma günü, AKM’de gerçekleştirilecek ‘Aydın Kimdir? Türkiye’de Aydın Bunalımı’ konulu konferans ile devam edecek. Gazeteci Yazar Yıldıray Oğur’un konuşmacı olarak katılacağı program saat 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Geniş yelpazesiyle birbirinden farklı etkinlikleri Sakaryalılar ile buluşturan etkinlik takvimi kapsamında ‘Aydın Kimdir? Türkiye’de Aydın Bunalımı’ konulu konferans gerçekleştirilecek. 19 Şubat Cuma günü, AKM’de düzenlenecek programa Gazeteci Yazar Yıldıray Oğur konuşmacı olarak katılacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, saat 19.00’da başlayacak programa tüm kültür sanat dostları davet edildi.