Türkan Şoray Geliyor

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Sinemanın Sultanı Türkan Şoray için Saygı Gecesi düzenliyor. Türkan Şoray’ın onur konuğu olarak katılacağı Saygı Gecesi, 22 Şubat Cuma günü saat 19.00’da AKM’de.

Cuma saat 19.00’da
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Şubat ayı programı tüm hızıyla devam ediyor. Ustalara Saygı etkinlikleri kapsamında daha önce Türkiye’nin önde gelen isimlerini Sakaryalılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı şimdi de, Sinemanın Sultanı Türkan Şoray için Saygı Gecesi düzenliyor. Program kapsamında, Gazeteci Yazar Ali Eyüboğlu, Sinema Yazarı Burçak Evren, Yönetmen Altan Dönmez ve Gazeteci Yazar Bircan Usallı Silan, Sinemanın Sultanı olarak anılan Türkan Şoray’ın yaşamına, sanatına ve filmlerine dair birçok konuyu anlatacak. 22 Şubat Cuma günü AKM’de gerçekleştirilecek program, saat 19.00’da başlayacak.