Türk Müziği Korosu'ndan Muhteşem Konser

İlk olarak Şedaraban Faslı ile başlayan konserin 2. bölümünde solo şarkılar seslendirildi. Konserin son bölümünde ise Karcığar Koro Şarkıları hep birlikte seslendirildi. Keman taksimi yapan Nedim Nalbantoğlu izleyicilerden büyük alkış aldı. Muhteşem bir performans sergileyen koro üyeleri, konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı. Konseri izleyenler arasında Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç’ta vardı. Konser bitiminde Şef Ferdi Koç’a çiçek takdim eden Fevzi Kılıç, verdikleri güzel konser için koro üyelerine teşekkür etti.

Konser sonrasında kısa bir konuşma da yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, “Büyükşehir Belediyesi olarak kültür etkinlikleri düzenliyoruz. Bugüne kadar birçok etkinlik gerçekleştirdik. İnşallah etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Bugün de çok güzel bir konser izledik. Türk Müziğimizin güzel eserlerini seslendiren koromuza çok teşekkür ediyoruz” dedi.