Konya’da düzenlenen trap atışları sezon sonu yarışına katılan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı atıcısı Şevval Dilara Gül, Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye 2’ncisi oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atıcılık ve Avcılık Takımı, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen trap atışları sezon sonu yarışına katıldı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı atıcısı Şevval Dilara Gül, Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye 2’nciliği elde ederek madalya almaya hak kazandı. Anıl Başar Kaya, Yıldız Erkekler kategorisinde Türkiye 4’üncüsü olurken, büyük erkekler takım olarak Türkiye 5’incisi oldu. Sezonu madalyayla kapatmanın güzel bir sonuç olduğunu söyleyen Antrenör Saliha Kurteş, “Türkiye sıralamasında 2 sporcunun ilk 18 kişi arasında yer alması başarılı bir yıl geçirdiğimizin tezahürüdür” dedi.