Topça Kavşağına bağlanan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde ki çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulunan Başkan Yüce, “Asfalt sezonunun açılması ile çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Modern şehirleşmenin ve güvenli ulaşımın en önemli gerekliliklerinden biri olan asfalt çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, daha önce altyapı çalışmalarının tamamlandığı Erenler Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde ki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların daha güvenli ve kesintisiz ulaşıma sahip olabilmesi adına şehir genelinde yürütülen asfalt çalışmalarının bir ayağında burası olduğunu ifade eden Başkan Yüce, çalışmanın bölgeye hayırlı olmasını diledi.

250 metre yenilendi
Başkan Ekrem Yüce, “Asfalt sezonunun açılması ile çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Daha önce altyapı çalışmalarını tamamladığımız Erenler’de bulunan Hoca Ahmet Yesevi Caddemize uzunluğu 250 metreyi bulan, en az 12 metre genişliğe ve yer yer 20 metre genişliğe ulaşan güzergâhta toplamda 2 bin 850 ton sıcak asfalt kullandık. Modern şehirleşmenin ve güvenli ulaşımın en önemli gerekliliklerinden biri olan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde hız kesmeden devam edecek” dedi.