Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 14 Aralık Pazartesi ‘Ayrılık Müziği’ ve 15 Aralık Salı ile 16 Aralık Çarşamba günleri ‘Buzlar Çözülmeden’ isimli tiyatro gösterimleri kültür sanat dostları ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri içerisinde yer alan tiyatro gösterimlerinden ‘Ayrılık Müziği’ ve ‘Buzlar Çözülmeden’ isimli tiyatro oyunlarının biletleri satışa çıkıyor. Yapılan açıklamada, “14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın AKM’de sahneleyeceği ‘Ayrılık Müziği’ ve 15 Aralık Salı ile 16 Aralık Çarşamba günleri saat 20.00’da Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun AFA’da sahneleyeceği ‘Buzlar Çözülmeden’ oyunlarının biletleri 7 Aralık Pazartesi günü satışa çıkıyor. Etkinlik için biletler Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’ndan temin edilebilecektir. E-biletlere ise Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfasından (www.sakarya.bel.tr) ulaşılabilecektir. Tüm tiyatro severler gösterimlere davetlidir” denildi.