Altyapı Tesisleri’nde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Toçoğlu, tesise isim verilmesi için anket çalışmasının başlatıldığını duyurdu. Başkan Toçoğlu, “Daha önce kültür, sanat ve ulaşım yatırımlarımızın adını belirleyen Sakaryalılar; şimdi de konaklama ve tribün binası ile iki sentetik sahanın yer aldığı Altyapı Tesisleri’ne isim verecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan ilçesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Altyapı Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Kısa süre içerisinde tesislerin sporcuların kullanımına açılacağını da müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 20 dönüm alan üzerinde hayata geçirdiğimiz Altyapı Tesislerimizin konaklama binasında yapım çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Yaklaşık bin kişilik tribün binası da tamamlanmak üzere” diye konuştu.

Sakarya sporuna katkı
Tesis içerisinde yer alan sahalarda da suni çim serme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Tesisimiz içerisinde biri idman sahası olmak üzere iki sentetik saha yer alacak. İnşallah kısa süre içerisinde hizmete alınacak tam donanımlı tesisimiz, sporcularımızın gelişimine önemli katkılar sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Anket 10 Kasım’a kadar yayında
Altyapı Tesisleri’ne isim verilmesi için yeni bir anket çalışmasının başlatıldığını da açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Altyapı Tesislerimize isim verilmesi için anket yapacağımızı duyurmuştuk. Ardından sosyal medya üzerinden vatandaşlarımızdan gelen öneriler ile yeni bir anket oluşturuldu. Daha önce kültür, sanat ve ulaşım yatırımlarımızın adını belirleyen Sakaryalılar; şimdi de konaklama ve tribün binası ile iki sentetik sahanın yer aldığı Altyapı Tesisleri’ne isim verecek. 10 Kasım Pazartesi gününe kadar Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde (www.sakarya.bel.tr) yayınlanacak ankete katılan vatandaşlar, sunulan seçeneklerin haricinde kendi alternatiflerini de belirtebilecek” dedi.