Tıbbı Atık Sterilizasyon Tesisi inşaatının yapımı tüm hızıyla sürüyor...

Yarınlara yatırım yapıyoruz
Tıbbı Atık Sterilizasyon Tesisi’nin çevre açısından çok önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Çevrenin koruması demek, gelecek nesillerin korunması demektir. Çevreye yapılan her yatırım, çocuklarımıza ve torunlarımıza yaptığımız yatırımdır. Güzel şehrimizin güzelliğinin bozulmaması için belediye olarak çok hassas davranıyoruz. Katı Atık Depolama Tesisi'nin ardından şimdi de Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi'ni şehrimize kazandırıyoruz. Bundan sonra tıbbi atıklar sorun olmaktan çıkacak. Yarınlara yatırım yapıyoruz” dedi. Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği'ne göre yapılan Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’nin 15 Ağustos’ta tamamlanması, Ekim ayında ise işletmeye alınması hedefleniyor.