Taraklı’da bir dizi ziyarette bulunan Başkan Toçoğlu, “Taraklı’ya 7 kilometrelik yeni bir içmesuyu hattı inşa ettik. 20 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarımız devam ediyor. Atıksu Arıtma Tesisinin kısa süre içerisinde projesi hazır olacak. Altyapının ardından Taraklı’da asfalt atağı başlatacağız” dedi. Toçoğlu yeni meydan projesine ilişkin ise, “Taraklılı hemşerilerimizin yeni buluşma noktası inşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin güney ucu Taraklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Taraklı Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, devam eden çalışmalar ile ilgili Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’dan bilgiler aldı. Görüşmede SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen ve muhtarlar da hazır bulundu.

Sağlam Altyapıya Kavuşuyor
Tüm ilçelerde altyapı yatırımlarına dönük çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Taraklı’da da önemli çalışmaların başlangıcını yaptık.  Merkez ve Yenidoğan Mahallelerimize içmesuyu kaynağı sağladık ve 7 kilometrelik yeni bir içmesuyu hattı inşa ettik. İlçemizdeki 20 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarımız ise devam ediyor. Aynı zamanda kanalizasyon hattı ile entegre olacak atıksu arıtma tesisimizin de proje çalışmaları sürdürülüyor. Taraklımızın tüm mahallelerini ilgilendiren içmesuyu projemizin planlama kısmında sona geldik. Bölgede devam devam altyapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından ise asfalt atağını başlatacağız. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yeni Buluşma Noktası
Beraberindeki heyet ile Taraklı Meydanı’nda devam eden inşa çalışmalarını da inceleyen Toçoğlu, “Taraklı’ya yeni bir meydan kazandıracağımızın müjdesini daha önce vermiştik. Kısa süre önce ihalesine çıktık. Hemen ardından projemizde çalışmalara başladık. Şuanda projede zemin serim işlemlerimiz devam ediyor. 2 bin 500 metrekare alan içerisine inşa edeceğimiz projede oturma grupları, çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. Taraklılı hemşerilerimizin yeni buluşma noktası inşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

Taraklı’ya Hayırlı Olsun
Başkan Zeki Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Sağlam altyapı ve yeni sosyal alanları ile Taraklı ilçemiz yeni bir yüze kavuşuyor. Yola çıkarken verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hamdolsun bugüne kadar da şehrimizde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah Taraklı ilçemiz de yeni yatırımlar ile gelişimini sürdürecek. Bir kez daha Taraklılı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Toçoğlu’na Hizmet Teşekkürü
İlçede yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, “İlçemizde Büyükşehir Belediyemizin önemli hizmetleri hayata geçiriliyor. Bilindiği üzere altyapı çalışmalarında artık sona gelindi. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yollarımızda yapılacak. Yeni meydanımızda da çalışmalar hızla devam ediyor. İlçemizde yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.