Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erdal Çelik ve Teknobim Yetkilisi Tuncer Sigali, SASKİ çalışanlarına içmesuyu, çevre ve atıksu yönetiminde uygulanabilir yeni nesil teknolojiler ile ilgili sunum yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, su yönetimi yaklaşımlarını sürekli geliştirme hedefiyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Elektronik Malzemeler Üretimi ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erdal Çelik ile Teknobim Firma Yetkilisi Tuncer Sigali tarafından SASKİ ve Büyükşehir bürokratlarına nanoteknoloji sunumu yapıldı.

Çelik ve Sigali’ye Teşekkür
İçmesuyu ve atıksu ile su ve çevre yönetiminde kullanılan malzemelerin temizliği ve bakımı ile ilgili uygulanabilir yeni teknolojiler sunumu yapan Çelik’in ardından açıklamalarda bulunan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehir genelinde içmesuyu ve atıksu yönetiminde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu yönde de en ileri teknoloji ve uygulamaları yakından takip ediyor, su yönetimi yaklaşımımızı sürekli geliştiriyoruz. Sunumlarından dolayı Sayın Çelik ve Sigali’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.