Sporun Geleceğine Büyükşehir Güvencesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, U19 Türkiye Şampiyonası’nda 2. olan Sakaryaspor U19 takımı oyuncularını ve Antrenör İsmail Öz’ü makamında ağırladı. Sakaryaspor Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Toçoğlu, şampiyonada kupa kazanan oyuncuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Başarı Temennisi
Başkan Toçoğlu, “Antalya’da ki turnuvaya gitmeden önce de sizlerle bir araya gelmiştik. O günde söylediğimiz gibi turnuvada başarılı olacağınızı biliyorduk. Beklediğimiz gibi finale kadar geldiniz. Final maçında maalesef çok net pozisyonları değerlendirememişiz. Uzatmalarda da yediğimiz gol neticesinde turnuvayı 2. tamamladık. 2’lik de büyük bir başarıdır. Bize bu gururu yaşattığınız için sizleri bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sporun Geleceği Altyapılardır
Başkan Zeki Toçoğlu, “Sporun geleceğini yaşatacak olan yegâne unsur altyapılardır. Bu ifadelerimizi destekler nitelikte son derece modern tesisleri şehrimize kazandırdık. Tarihinde nice oyuncular yetiştiren Sakaryaspor, Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri ile adından söz ettirecek sporcular yetiştirmeye devam edecektir. Biz sizlere güveniyoruz. İnşallah Sakaryaspor’un altyapısı uzun yıllar garanti altında” diye konuştu. 2.’lik kupası ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Toçoğlu, sporculara hediye de takdim etti.