Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sosyal Yaşam Gereklilikleri ve Hijyen’ kursu başladı. 5 hafta sürecek eğitimler boyunca kursiyerlere, temel hijyen, mutfak ekonomisi, sosyal davranış kuralları, ev hijyeni, sağlıklı yaşam ve kilo yönetimi eğitimleri verilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi’nde ‘Sosyal Yaşam Gereklilikleri ve Hijyen’ eğitimleri başladı. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen ilk seminerde kursiyerlere temel hijyen eğitimi ile ilgili önemli bilgiler verildi. El yıkama, maske ve bone kullanımı, temizlik ve dezenfeksiyon maddelerinin kullanımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili bilgileri Gıda Mühendisi Serpil Türmen’den alan kursiyerler, gıdalardaki zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar hakkında da ayrıntılı bilgilendirildi. NG Sapanca Wellness & Convention işbirliği ile düzenlenen ve 5 hafta boyunca devam edecek eğitim programında kursiyerlere temel hijyen eğitiminin yanı sıra, mutfak ekonomisi, sosyal davranış kuralları, ev hijyeni, sağlıklı yaşam ve kilo yönetimi eğitimleri de verilecek.