Sosyal Belediyecilikte Çözüm Odaklı Hizmet

Sakarya’da Dokunulmadık El Kalmayacak
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce, “Sosyal belediyecilik alanında daha kaliteli hizmet, herkese hizmet misyonu ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız devam ediyor. Özel olarak korunması gereken kesimlerimize karşı, çözüm odaklı politikalar üreten, geliştiren, sorgulayan ve uygulayan bir anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi olan ailelerimize sosyal ve ekonomik destek sağlıyor, muhtaç ve yoksul kesimleri koruyarak toplumsal denge ve adaleti sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yuvaları ısıtıyoruz
Tüm vatandaşların yanında olmak için çalıştıklarını belirten Davut Yüce, “Soğuk kış günlerinde yakacak ve soba yardımları ile yuvalarımızı ısıtıyoruz. Ev tadilatlarıyla en zor anlarında ailelerimizin yüzünü güldürüyoruz. ‘Sakarya’da Dokunulmadık El Kalmayacak’ hizmet anlayışı ile bu topluma emek veren bilge insanlarımıza, yaşlılarımıza, sahip çıkıyoruz. Kısacası tüm kesimlerimizle beraberiz, onların yanındayız. Gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Yedirenk Uluslar arası Öğrenci Derneğimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.