Büyükşehir Belediyesi’nin Söğütlü’de inşa ettiği sosyal tesislerin 26 Temmuz Cumartesi günü açılacağını duyuran Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun, Yeni Sakarya’nın inşası hızla devam ediyor. Söğütlü’de hayata geçirilen yatırımımız da ilçemize önemli bir değer katacak. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü’de inşa edilen sosyal tesisler tamamlandı. Yaklaşık bin 400 metrekare alan üzerinde hayat bulan Söğütlü Park projesi kapsamında altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi ve bir de kafeterya inşa edildi. Çocuk oyun alanının da oluşturulduğu sosyal tesisler, 26 Temmuz Cumartesi günü açılıyor. Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ile tesislerde incelemede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak önemli bir çalışmanın hayata geçirildiğini belirtti.

Başkan Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde yatırımlarımız devam ediyor. İlçelerimizde temel atma törenleri düzenliyoruz, sosyal tesislerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Hamdolsun, Yeni Sakarya’nın inşası hızla devam ediyor. Söğütlü’de hayata geçirilen yatırımımız da ilçemize önemli bir değer katacak. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun. 26 Temmuz Cumartesi günü saat 21.15’te Söğütlü Park açılıyor. Açılış programımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.