Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü ilçesinde inşa edilen sosyal tesisler açılış için gün sayıyor. Ali Oktar, “Söğütlü merkezinde yaklaşık bin 400 metrekare alan içerisinde inşa ettiğimiz parkın açılışını kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü ilçe merkezinde inşa edilen sosyal tesisler açılış için gün sayıyor. Daha önce Adapazarı, Akyazı, Ferizli, Karapürçek, Sapanca ve Arifiye ilçelerinde meydan ve sosyal tesis projelerini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü’deki çalışmada da sona geldi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Söğütlü merkezinde yaklaşık bin 400 metrekare alan içerisinde inşa ettiğimiz parkın açılışını kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Söğütlü Park
Proje ile ilgili açıklamalarda da bulunan Oktar, “Söğütlü Park projemizin yapım işleri sona erdi. Çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 300 metrekare kullanım alanlı kafeteryanın yapımını ve bölgenin çevre düzenlemelerini tamamladık. Çocuk oyun alanı oluşturduk. Modern aydınlatma sistemlerinin montaj işlemlerini tamamladık. Kafeteryanın ihalesinin yapılmasının ardından tesisimizi açacağız. Söğütlü’müze hayırlı olsun” şeklinde konuştu.