Söğütlü Kardeşlik Sofralarında Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Söğütlü’de başladı. Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen ilk buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Söğütlü Belediyesi Başkanı Hüseyin Genç ve İlçe Başkanı Adem Fidan ile çok sayıda vatandaş aynı sofrada bir araya geldi

Dualarla Oruç Açtılar
Programın başında İstanbul Bağcılar İmam Buhari Camii İmamı Hasan Kılıç Kur’anı Kerim tilaveti ile gönül kapılarını araladı. İlçe sakinlerinin masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Zeki Toçoğlu ise, Ramazan Ayı ile ilgili temennilerini vatandaşlar ile paylaştı. Okunan ezan sonrası kardeşlik sofrasında buluşan Söğütlülüler dualar ile oruçlarını açtı. Programın sonunda Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun Meddah hikayelerini dinleyen minikler de unutulmaz dakikalar yaşadı.