SGM Yaz Kurslarında ilk ders zilinin 20 Temmuz Pazartesi günü çalacağını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaz dönemi eğitimlerini 3 bin 500 öğrencimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu yaz heyecanını da SGM’de öğrencilerimizle birlikte yaşayacağız. Yaz kurslarımızda yeni dönem hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi’nde yaz kursları başlıyor. 10 farklı branşta eğitim sunacak olan merkezde yaz kurslarına yaklaşık 3 bin 500 öğrenci katılacak. Yaz kursları kayıtlarına yoğun bir talebin olduğunu belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, eğitimlere dönük ilgi için Sakaryalılara teşekkür etti.

3 bin 500 Öğrenci
Yüce açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Kayıt dönemini oldukça verimli bir şekilde geçirdik Hemşerilerimiz SGM’nin şehre kazandırılmasından dolayı duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getiriyorlar. Gösterilen bu ilgi ve alaka heyecanımızı arttırıyor. Bu yaz ayında da SGM’de heyecanımızı 3 bin 500 öğrencimizle birlikte yaşayacağız. İnşallah ilk gün duyduğumuz heyecan ve istek ile yaz eğitim dönemini verimli bir şekilde tamamlayacağız. Yaz Kurslarında yeni dönem hayırlı olsun.”

6 Haftalık Eğitim
 “Çocuklarımız uzun ve yorucu bir eğitim öğretim dönemini tamamladı. Sosyal Gelişim Merkezi olarak tatil döneminde çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeleri adına yaz kursları düzenledik. Farklı branşlarda, kaliteli eğitmen kadromuzla çocuklarımızın geleceğine yönelik çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. 6 hafta sürecek eğitimlerimiz ile çocuklarımızın keyifli vakitler geçirmesini sağlayacağız. İnşallah çocuklarımız burada öğrendiklerini yaşam boyu uygulama fırsatı da elde edecekler.”