Büyükşehir Belediyesi Adapazarı SGM’de eğitimler devam ediyor. Maket Yapım Atölyesi öğrencileri hayal güçlerini kullanarak atık malzemelerden maket bungalov evler yaptılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitimler devam ediyor. Adapazarı SGM’de bu hafta Maket Yapım Atölyesi öğrencileri geri dönüşümlerden bungalov evler yaptılar. Bungalov evleri yaparken yumurta kolisinden ve kâğıt rulosundan yararlanan öğrenciler atık malzemeleri nasıl değerlendirebileceklerini öğrenmenin yanı sıra hayal güçlerini geliştirdiler. Mutfak Atölyesi öğrencileri ise birbirinden lezzetli yiyecekler yapmaya devam ettiler. Grup halinde çalışmayı öğreten, el becerileri geliştiren hem eğlendiren hem öğreten Mutfak Atölyesinde minik aşçılar lolipop kurabiye yapımını öğrenip hayal güçleriyle süslediler.