Büyükşehir Belediyesi SGM öğrencileri anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda minik öğrenciler İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlediler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Drama sınıfı öğrencileri, Diksiyon ve Şiir Atölyesi öğrencileri Mehmet Akif hakkında şiirler okudu. Programa Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Anma programının sonunda sınıf öğretmenlerine çiçek takdim edildi.

Anlamlı etkinlik
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “İstiklal Marşımızın kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programında bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir etkinliği düzenleyerek minik öğrencilerimize de tarihimizi öğretmiş oluyoruz. Drama sınıfı ve Diksiyon ve Şiir Atölyesi öğrencilerimiz çok başarılı performans sergilediler. 16 Mart Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Çanakkale Zaferi programımıza da tüm vatandaşlarımız davetlidir” sözlerine yer verdi.