Büyükşehir Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Serdar Tuncer, seslendirdiği şiirlerle dinleyicilerden tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 23. Ramazan Etkinlikleri, Serdar Tuncer Şiir Dinletisi ile devam etti. Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nde Mehteran Takımı ve Meddah Oyunu gösterilerinin ardından sahne alan Serdar Tuncer, Sakaryalı sevenleri ile buluştu. Ramazanın maneviyatına uygun eserleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Tuncer, şiir tutkunları tarafından ayakta alkışlandı. Sakaryalı sevenleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdar Tuncer, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.