Serdivan'a Yeni Kavşak

Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce şehrin birçok farklı noktasında yapılan ve trafiğin büyük ölçüde rahatlamasına neden olan kavşak çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, çalışmalar kapsamında trafiğin yoğun olduğu Serdivan Sapak Camii önünde yeni bir dönel kavşak çalışması başlatacaklarını açıkladı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi trafik akışını rahatlatmak için hız verdiği çalışmalarına devam ediyor. Şehrin birçok farklı noktasında kavşak çalışmasını hayata geçirerek trafik akışını rahatlattıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, “Hatırlanacağı üzere daha önce bazı alanlarda kavşak çalışmaları gerçekleştirmiştik. Yaptığımız çalışmalar çerçevesinde trafik akışını rahatlatmak amacıyla sinyalizasyon sistemlerini devre dışı bırakarak yaptığımız yeni kavşaklarla amacımıza ulaştık. Yazlık, SEDAŞ, Eser okulu, Turan Caddesi, Eski Terminal ve Tünel Geçişli Kavşağın üzerinde yaptığımız kavşak çalışmaları trafiği daha da rahatlattı ve vatandaşımızdan ilgi gördü” dedi. 

Sapak Camii önünde
Serdivan Sapak Camii önünde yeni bir dönel kavşak çalışması başlatacaklarını belirten Fatih Turan, “Serdivan Bölgemizde yeni bir kavşak çalışması başlatıyoruz. Serdivan Belediyemizin yeni hizmet binası ile Sapak Camii arasındaki alanda bir dönel kavşak çalışması yapacağız. İnşallah bu çalışmanın neticesinde de tıpkı diğer kavşak çalışmalarımızda olduğu gibi trafik akışı hızlanacak ve vatandaşımız ulaşım rahatlığına kavuşacak” diye konuştu.