Serdivan Kardeşlik Sofralarına Misafir Oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Serdivan’da devam etti. Serdivanpark AVM önünde gerçekleştirilen 12. iftar buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve çok sayıda vatandaş misafir oldu.

Dualarla Oruç Açtılar
Program İstanbul Piyalepaşa Başimam Hatibi İshak Danış’ın Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Beraberinde Serdivan Belediye Başkanı Alemdar ve İlçe Başkanı Çelik ile iftar sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Ramazan Ayı’nın huzur ve bereket getirmesini temenni etti. Okunan ezan sonrası gönül sofralarında buluşan vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. Programın sonunda Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun meddah gösterisini dikkatle dinleyen minikler ise keyifli bir akşamı geride bıraktı.