Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kalk, “Günün 24 saati vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz. Sadece bölgedeki vatandaşlar değil şehrin dört bir yanından birçok vatandaşımız tesislerimizi ziyaret ediyor. Biz de hem spor yapmaya hem de keyifli vakitler geçirmeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilme özelliği taşıyan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası, içerisinde bulundurduğu kafeteryası, çocuk oyun alanları, süs havuzu, piknik alanları ve kamelyalarıyla vatandaşların temiz nefes alabileceği bir ortam sunuyor.

24 saat halka açık
Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Sorumlusu Yılmaz Kalk, “Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adamız günün 24 saati vatandaşlarımıza açık. Her gün birçok misafiri tesislerimizde ağırlıyoruz. Vatandaşlarımız yürüyüş yapmak için ya da bisiklet sürmek için ziyaret ediyorlar. Sadece bölgedeki vatandaşlar değil şehrin dört bir yanında birçok vatandaşımız tesislerimizi ziyaret ediyor. Biz de hem spor yapmaya hem de keyifli vakitler geçirmeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.