Büyükşehir Belediyesi ekipleri Koronavirüs ile mücadele kapsamında, emniyet araçlarının, otobüslerin, hastanelerin, taksi ve duraklarının dezenfekteleri yapılmaya devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından şehrin dört bir yanında yapılan dezenfekte çalışmaları günden güne artarak devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre “Koronavirüsü ile mücadele kapsamında en önemli iki faktörün temizlik ve dezenfekte olduğunu hepimiz biliyoruz. Yapılan tüm çalışmaları günden güne arttırıyoruz, mücadelemiz salgın süreci bitene kadar devam edecek. KYK yurtlarında kalan misafirlerimizi ağırlamaya ve her türlü ihtiyaçlarını gidermede Büyükşehir olarak destek olurken, yurtların önündeki otobüslerin dezenfektelerini de ihmal etmedik” ifadelerine yer verildi.

Hastanelerin dezenfektesine destek oluyoruz
Açıklamanın devamında ise şu şekilde, “Serdivan Polis Merkezi amirliğine ait araçlara; sürekli hasta, sağlık çalışanı, hasta yakını taşıyan Serdivan Altınova Hastanesi ve Medar Hastanesi Taksi duraklarına da dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu zorlu günlerde Koronavirüs ile mücadele kapsamında büyük özveriyle çalışan sağlık personellerimize, hastanede bulunan vatandaşımıza da Büyükşehir olarak desteğimiz her daim sürecektir. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ve Toyota Acil Yardım Hastanesi’nde dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerine yer verildi.