Büyükşehir Doğa Yürüyüşleri’nde 100. programın Pamukova Kıranyurt Yaylası’nda gerçekleştirildiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Sakarya, yeşilin her tonunu içinde barındıran güzellikler diyarıdır. Şehrimizin eşsiz doğal mirasını her zaman büyük zenginliğimiz olarak değerlendirdik. Hemşerilerimizle birlikte şehrimizi, zenginliklerimizi keşfetmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşlerinde 100. program Pamukova Kıranyurt Yaylası’nda gerçekleştirildi. 100. yürüyüşü düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, programlara gösterilen ilgiden dolayı Sakaryalılara teşekkür etti.

Paylaşmanın güzelliğine vardık
Büyükşehir Doğa Yürüyüşleri’nde binlerce Sakaryalı ile bir araya geldiklerini de ifade eden Başkan Toçoğlu, “Sakarya, yeşilin her tonunu içinde barındıran güzellikler diyarıdır. Şehrimizin eşsiz doğal mirasını her zaman büyük zenginliğimiz olarak değerlendirdik. Eğlence ve maceranın birleştiği yürüyüş programlarımızda hemşerilerimizle bir arada olmanın güzelliğini de yaşadık”  dedi.

100. yürüyüş
Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da İpek Yolu’nun ilk durağı olan Sapanca’mızda ormanların yeşilliği ile gölün maviliğinin buluşmasına da tanıklık ettik. Türkiye’nin en güzel 10 yaylasından biri olan Hendek Çiğdem Yaylası’nın havasını da teneffüs ettik. Doğa Yürüyüşleri ile günlük yaşamın rutinliğinden uzaklaştık. Büyükşehir Doğa Yürüyüşleri’nde 100. program da geride kaldı. İnşallah şehrimizin eşsiz güzelliklerine yaptığımız yolculuklarımız devam edecek. Sakarya’yı keşfetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir doğa yürüyüşleri
Yılda iki dönem halinde gerçekleştirilen yürüyüş programları hakkında açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise, “Büyükşehir Doğa Yürüyüşlerini sonbahar ve ilkbahar olmak üzere yılda iki dönem halinde gerçekleştiriyoruz. Yürüyüş takvimi kapsamında hemşerilerimiz şehrimizin doğal güzellikleri eşliğinde spor yapabilme ayrıcalığını yaşıyor. Bu hafta Kıranyurt Yaylası’nda doğada 100. yürüyüşümüzü de geride bırakmış olduk. Hemşerilerimize etkinliğe göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.