Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri projesinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Sosyal tesislerimizde çalışmalarımız başladı. 17 dönümlük alana inşa edilecek projede tüm gereklilikler yer alacak. Sadece bölge halkımızın değil, farklı yerlerden de ziyaretçiler bu tesisimizde buluşacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova’da inşa çalışmalarının başladığı Esentepe Sosyal Tesisleri Projesi’nde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Sezar Ercan ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar’ın da yer aldığı inceleme gezisinde Başkan Toçoğlu, projede gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Ziyarette Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’de hazır bulundu.

17 Dönümlük Alan
İnceleme gezisinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin güney ucu Pamukova’ya yeni bir yaşam alanının sözünü vermiştik. Hızlı bir şekilde çalışmalarımızı başlattık. Projemizi hazırladık, ihalemize çıktık. Yer tesliminin ardından yüklenici firma da çalışmalarını başlattı. 17 dönümlük alanda Pamukova’yı tepeden gören örnek bir projeyi ilçemize kazandıracağız. Hem şehrimize hem de Pamukovalı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Pamukova Gelişiyor
Başkan Zeki Toçoğlu, “Projemiz konumu itibariyle de çok güzel bir yere sahip. Mekece ve Bağlarbaşı boğaz manzaraları da tesislerimizden izlenebilecek. Sadece bölgede yaşayan vatandaşlarımızın değil, farklı yerlerden de ziyaretçiler tesisimizde buluşacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde altyapısı yenilenen Pamukova ilçemizde asfalt atağını başlatmıştık. Sosyal tesisimizde de çalışmalar başladı. Hamdolsun Pamukova modern bir yapıya kavuşuyor” diye konuştu.

Tüm Gerekliliklere Sahip
Proje detaylarını paylaşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Projemiz zengin sosyal donatı alanlarına sahip olacak. Kafeterya, çocuk oyun grupları, spor ve piknik alanları, seyir terası ve anfi tiyatro yer alacak. Tüm gereklilikler projemiz içerisinde yer alıyor. Ben inanıyorum ki bu tesis Pamukovalıların yeni buluşma noktası olacak. İnşallah projede çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüp en kısa zamanda tamamlayacağız” şeklinde konuştu.