19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Valilik Kampüsü’nde düzenlenen çelenk sunma programına katılan Başkan Ekrem Yüce, “Kahramanlıklarıyla tarihin akışını değiştiren, devletimizin istiklali ve istikbali için göğsünü siper eden tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olanlara da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Valilik Kampüsü’nde düzenlenen çelenk sunma programına katıldı. Programda Başkan Yüce’nin yanı sıra Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Erol Demir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Mustafa Çolak, gaziler ve il protokolü yer aldı.

Gaziler Günü kutlu olsun
19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayan Başkan Ekrem Yüce, “Kahramanlıklarıyla tarihin akışını değiştiren, devletimizin istiklali ve istikbali için göğsünü siper eden tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun. Şehitlik ve gazilik unvanları büyük bir şeref kaynağıdır. Şehit ve gazilerimizin emanetini muhafaza edecek, vatanımızı, bayrağımızı, değerlerimizi aynı inanç ve kararlılıkla korumaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olanlara da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”